Home pagina
Restauratie pagina
nieuweboeken pagina
portfolio pagina
klant recensie pagina
contact pagina
Catharina van Binnendijk-Noordanus
Vorige pagina Volgende pagina

22-10-21 Janneke: Geweldig! Bedankt ❤

23-3-22 Anke: Zangbundel restauratie is werkelijk prachtig gedaan! Voor mij niet meer zoeken naar het juiste lied nummer met al die losse blaadjes. Ik ben er erg blij mee! Echt knap gedaan!

3-6-22 Karin: Bedankt voor de goede service vd bijbel restauratie. De trouwbijbel is echt heel mooi geworden, ben er heel blij mee, en weet zeker mijn man ook morgen.

7-7-22 Pierre & Karin: We hebben het boek een uurtje geleden ontvangen en ik heb het ondertussen grondig bestudeerd. Wat een prachtige prestatie, wat een schitterend mooi werk heb je ervan gemaakt, ik heb blad voor blad bekeken en het boek zit weer volledig strak en vakkundig ingebonden. Wij gaan jou zeker aanbevelen, ik ben zo content dat ik zo nu en dan weer eens door het boek kan bladeren zonder dat er losse bladen uitvallen. Bedankt, woorden schieten tekort, ik zou zeggen tot nog eens.

16 januari 2023 Maico te Zoetermeer: Mijn mediabook was helaas gevallen, waardoor het boekje was losgekomen. Ik ben een perfectionist, dus wilde dat dit weer mooi gemaakt zou worden. Gelukkig kwam ik op de website van Catharina terecht. Na snelle communicatie heb ik mijn mediabook naar haar toegestuurd en nog voor de afgesproken tijd had ik het weer terug. Het boekje zat weer netjes vast. Ik ben heel blij dat ik Catharina gevonden heb en als ik weer iets gerestaureerd wil hebben weet ik dat ik bij haar terecht kan!

Lees verder Verder lezen