Home pagina
Restauratie pagina
nieuweboeken pagina
portfolio pagina
klant recensie pagina
contact pagina
Catharina van Binnendijk-Noordanus
Vorige pagina Volgende pagina

Speelman, 21 mei 2015 te Haarlem: Het sprookjesboek van mijn moeder uit 1942 is prachtig opgeknapt. Kapotte pagina's zijn weer gerapeeerd en de orginele kaft is ook weer tevoorschijn gekomen. Mijn moeder is erg blij met het resultaat! 

Van Vliet, 14 april 2015 te Leeuwarden: Iets wat je dierbaar is per post, naar een voor jou onbekende, op te sturen om onder handen te laten nemen is als een sprong in het duister. Toch ben ik blij dat ik die moed heb opgebracht. Catharina beloofde mijn in perkament gebonden Jan Luiken uit 1728 mooi te restaureren en dat heeft ze gedaan. Ik kan alleen maar zeggen 'Bedankt Catharina'. 

Van de Bogaart, 27 maart 2015 te Veenendaal: Catharina is een vakvrouw. Ze heeft de oude geschriften van Jacob Cats (1726) opnieuw ingenaaid en losse, gescheurde bladzijden ontruld en geheeld. Voorzien van een nieuwe kaft die bij het boek past. Vakwerk. Het voordeel van Catharina is dat ze vooraf naar aanleiding van foto's een goede prijsopgave doet en heel efficient communiceert via de mail. De erfenis van mijn vader mag weer getoond worden.

Van der Grond, 13 janauri 2015 te Gouda:  Onze bijbel is door Catharina heel mooi gerestaureerd en voelt weer aan als nieuw. We hebben vooraf foto's doorgestuurd zodat ze een prijsafspraak kon maken. Er was goed mailcontact over verzenden, ontvangen en aangetekend retourneren. Catharina, het is echt vakwerk wat je hebt geleverd! 

Lees verder Verder lezen