Home pagina
Restauratie pagina
nieuweboeken pagina
portfolio pagina
klant recensie pagina
contact pagina
Catharina van Binnendijk-Noordanus
Vorige pagina Volgende pagina

5. Klant recensie

Marja, 13 juni 2016 te Meteren: Onze twee handbijbels waren door het vele gebruik aan een opknapbeurt toe. Catharina heeft dit zorgvuldig gedaan, we zijn er erg blij mee! Ook de extra toegevoegde bladzijden voorin en de nieuwe Foedralen zijn fijn.

Houwen, 31 maart 2016 te Rozenburg: De sluitingen van onze 19e eeuwse Kanselbijbel dreigden los te komen. Met enorm geduld heeft Catharina laagje voor laagje aangebracht waardoor de bijbel zijn stevigheid weer terugkreeg. Alles is prachtig opgewreven zodat het geheel een plaatje is. Zo kan de bijbel weer een generatie lang mee. De bijbel is tijdens de Paasnachtdienst weer in gebruik genomen en ligt nu weer open tijdens de kerkdiensten. Bewondering en lof voor Catharina.

PieKabook, 2 november 2015 te Kerkrade: We zijn al verschillende jaren klant bij Catharina. Ze heeft ondertussen al minstens 10 boeken voor ons gerestaureerd en telkens naar grote tevredenheid. Onlangs nog een erg sleetse Pomologia (1790), restauratie is zo professioneel gedaan dat je het niet kan zien, en dat is wat antieke boeken aangaat super belangrijk. We zullen zeker trouwe klant blijven.

Strijker, 10 oktober 2015 te Amersfoort: Via de website heb ik Catharina gevonden. De bijbels zijn weer stevig, netjes opgeknapt en ingebonden. En alles volgens afspraak. Heel erg bedankt, we zijn er erg blij mee want het is mooi geworden. 

Van Strien, 8 juli 2015 te Utrecht: Mijn boekje "De Vlaamsche volksnamen der planten" uit 1896 heeft Catharina echt prachtig ingebonden. Ik kan het boekje weer gewoon gebruiken.

Lees verder Verder lezen