Home pagina
Restauratie pagina
nieuweboeken pagina
portfolio pagina
klant recensie pagina
contact pagina
Catharina van Binnendijk-Noordanus
Vorige pagina Volgende pagina

Van de Camp, 27 november 2014 te Woerden: Mijn kostbare Andreas-atlas heb ik aan Catharina toevertrouwd ter restauratie omdat ze een goede indruk maakte en zeker een redelijke prijs vroeg. Ik werd niet teleurgesteld: Deze vrouw verstaat haar vak en ze heeft met liefde mijn atlas echt prachtig gerestaureerd! Het resultaat overtrog mijn verwachtingen, echt super!

Van der Plas, 23 september 2014 te Lelystad: Mijn bijbel lag helemaal uit elkaar. Delen van het nieuwe testament waren helemaal los en de bladzijden waren los van de rug gekomen. Catharina heeft het prachtig gerstaureerd. Prima adres voor een ambacht dat aan het uitsterven is. Ook versturen en ontvangen ging snel en vlekkeloos. 

Kurstjens, 18 april 2014 te Leidschendam: Prima boekbindster, goed contact, en vooraf een duidelijke prijsopgave, voor zowel restauratie als bindwerk. Website is zeer duidelijk, en geeft een mooi idee van het proces.

Holzken, 24 januari 2014 te Heerlen: Catharina heeft voor mij een perkamenten boekje uit 1628 gerestaureerd. Ik ben heel tevreden over het geleverd werk, bovendien heeft ze het boekje volledig in originele staat gelaten, top! 

Dalmaijer, 18 september 2013 te Canada: Catharina heeft prachtig werk gedaan in het restaureren van ons oude psalmboekje (1779). Zij heeft op deskundige manier alles gerapareerd, maar op zo'n manier dat het nieuwe prachtig is geintegreerd met het oude en de restauratie bijna onzichtbaar is. Wij willen haar van harte aanbevelen!